Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare în municipiul Constanța! Raporturi sexuale într-o parcare, șoferi beți sau fără permis, printre neregulile constatate (GALERIE FOTO)

ro

23 Jul, 2023 14:53 7096 Marime text
Sursa Galeriei Foto: IPJ ConstantaLa data de 22 spre 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiul Constanța au efectuat o razie în vederea menținerii climatului de ordine și siguranță publică și prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 
Potrivit IPj Constanța, au fost legitimate peste 600 de persoane, au fost verificate aproximativ 200 de vehicule și 100 de locații publice.
 

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 212 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 86.000 de lei, dintre care 118 la O.U.G. 195/2002, 80 la Legea 61/1991, 4 la H.C.L. 77/2021, iar restul pentru alte abateri
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării,  6 permise de conducere (dintre care 4 pentru conducere sub influența alcoolului) și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, au fost constatate în flagrant 6 infracțiuni, dintre care 4 la regimul circulației rutiere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Exemple:
 
La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ștefăniță Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 19 ani, care nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, dispusă de instanța de judecată.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.
 
La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Eliberării, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Nordului din comuna Nicolae Bălcescu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din comuna Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat o femeie, de 28 de ani, și un bărbat, de 49 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani, într-un autoturism parcar pe strada Interioară nr. 2.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
La razie au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Citește și: 

Poliția RomânăÎn ultimele 24 de ore au fost reținute 589 de permise de conducere, dintre care 70 pentru alcool
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii