Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța! Tineri surprinși în timp ce întrețineau raporturi sexuale într-o mașină parcată pe o stradă din cartierul Tomis Nord (GALERIE FOTO)

ro

23 Apr, 2023 10:41 2325 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaLa data de 22 spre 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a faptelor de prostituție și proxenetism, precum și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și în cartierele Tomis Nord, Tomis 3 și Palazu Mare.

Cu această ocazie, au fost legitimate 57 de persoane, au fost verificate 8 autoturisme, 14 locații publice , 4 agenți de pază și 2 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei.

„Totodată, a fost constatată o infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri.
Astfel, la data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii au identificat, pe strada Dispensarului, un bărbat, de 33 de ani, și o femeie, de 22 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.
La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii