Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi. Ce nereguli au fost constatate

ro

15 Apr, 2023 12:47 1214 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a consumului și traficului de droguri și de substanțe interzise, în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Potrivit IPJ Constanța, cu această ocazie, au fost legitimate 32 de persoane, au fost verificate 7 autoturisme, 11 locații publice și 2 paznici.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.000 de lei, dintre care 13 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.
 
La data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
 
La data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar. Acțiunea a avut loc pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 106 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei, dintre care 63 pentru traversare neregulamentară, 6 pentru neportul centurii de siguranță, 6 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii vehiculului, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspenddării, 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, iar restul pentru alte abateri.
De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
 
La data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării obligațiilor impuse de organele judiciare, de către persoanele față de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.
Cu această ocazie, au fost verificate 31 de persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii