Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate amenzi. Ce nereguli au fost constatate

ro

01 May, 2023 16:11 882 Marime text
Politia în misiune. Foto:IPJ Bistrița NăsăudLa data de 30 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanuau au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza comunelor Mihail Kogălniceanu și Grădina.

Poitrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, dintre care 4 la O.U.G. 195/2002 și una la Legea 61/1991.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 222, în comuna Grădina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii