Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Trafic blocat pe strada Mihai Viteazu, pentru lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua de apă. Vezi când

ro

22 May, 2024 15:01 554 Marime text


Vineri - 24 mai 2024, în intervalul orar 09.00 - 14.00, se va bloca total traficul rutier pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanța, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Dacia și Decebal, a anunțat printr-o informare RAJA SA.

Măsura a fost necesară pentru a se putea acționa în vederea remedierii avariei constatate la nivelul conductei de alimentare cu apă din zonă, dar și pentru executarea unor lucrări de asfaltare pe această arteră. În acest interval, traficul rutier va fi deviat pe străzile adiacente.

Pentru a asigura circulația în condiții de siguranță, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului, se solicită și sprijinul unui echipaj de la Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu vor fi afectați de aceste lucrări, deoarece echipele noastre vor efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat și îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere.
”, a transmis sursa citată.

Citește și:
RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în stațiunea Saturn! Vezi în ce perioadă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii