Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în Piața Victoriei al prietenilor celor doi tineri care au murit în accidentul din localitatea 2 Mai

ro

01 Oct, 2023 21:00 1633 Marime text
Rude şi prieteni ai celor doi tineri care au murit în accidentul din localitatea 2 Mai din județul Constanța au protestat, duminică, în Piaţa Victoriei. 

Protestatarii au solicitat, între altele, înăsprirea pedepselor pentru şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, cât şi ca Poliţia să acţioneze conform legislaţiei, conform Agerpres.ro

La protest au participat câteva zeci de persoane care au adus flori albe şi au afişat pancarte cu mesaje precum "Siguranţă pentru viitorul tău!", "Ignoranţa ta, pierderea noastră" sau "Nu este de ajuns". De asemenea, aceştia au afişat fotografii cu cele două victime ale accidentului.

"Cred că toţi tinerii ar trebui să iasă pentru o schimbare. Eu sper ca generaţia lui Sebi şi a Robertei să schimbe cumva această ţară. Aceasta este speranţa mea. (...) Să aibă mai multă siguranţă pe drumurile publice, să aibă siguranţă să meargă singuri pe stradă", a declarat mama unuia dintre tinerii care au murit în accident.


Vlad Pascu, şoferul în vârstă de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, fiind drogat la volan, a fost pus sub acuzare pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri.

Miruna Pascu, mama sa, se află în arest preventiv, fiind acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

În dosar este cercetat şi tatăl lui Vlad Pascu, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Agerpres.ro 

Citește și: 

Matei Vlad Pascu, din accidentul de la 2 Mai - „Îmi pare rău! Nu am cum să dau timpul înapoi“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii