Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul general al Constanţei verificat de CSM

ro

28 Oct, 2011 01:00 1970 Marime text
Numită în funcţia de procuror general al Constanţei pe data de 15 iulie 2010, după ce a fost desemnată câştigătoare a concursului pentru funcţie organizat de Institutul Naţional al Magistraturii, şeful Parchetului Curţii de Apel Constanţa, magistratul Camelia Elena Grecu, a fost „luată în colimator" de inspectorii judiciari ai CSM.

Pe ordinea de zi a şedinţei din 31 octombrie 2011 a Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii se află nota Inspecţiei judiciare nr. 1800/IJ/586/SIP/2011 „având ca obiect verificările ce au vizat exclusiv activitatea managerială a doamnei procuror general Grecu Elena". „Şefă" peste zece unităţi de parchet, din Constanţa şi din Tulcea, anume Parchetele Judecătoriilor Hârşova, Medgidia, Mangalia, Constanţa, şi respectiv Babadag, Tulcea şi Măcin, dar şi peste Parchetele Tribunalelor Constanţa şi Tulcea şi a Parchetului Curţii de Apel Constanţa, magistratul Elena Grecu a câştigat concursul pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa în luna iulie 2010, obţinând media 9,13. Aşa cum s-a scris în ediţiile anterioare, imediat după ce a fost desemnată câştigătoare a concursului pentru ocuparea funcţiei, şeful Parchetului suprem constănţean a avut de la bun început o atitudine mai retrasă decât predecesorii săi, refuzând constant întâlnirile cu presa. Fire oarecum izolată, procurorul general al Constanţei şi-a păstrat atitudinea distantă, context în care magistratul este puţin cunoscut constănţenilor. În aceste condiţii, rămâne de văzut care au fost concluziile inspectorilor judiciari ai Consiliului Superior al Magistraturii, în urma verificărilor ce au vizat activitatea managerială a procurorului general al Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • metin cerchez 28 Oct, 2011 09:13 sa spuna cum au averi de milioane euro din salriul de la stat procurorii teodor nita si valentin stefan-vile si masini lux,afaceri etc