Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre victime, și un copil Accident rutier mortal între Cobadin și Ciocârlia. Trei victime încarcerate, dintre care una a murit

ro

06 Dec, 2020 17:44 13961 Marime text
  • Accident rutier între localitățile Cobadin și Ciocârlia, județul Constanța, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină între localitățile Cobadin și Ciocârlia, județul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier. În urma impactului, au rezultat trei victime încarcerate.
                                                  
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, spune că la accidentul rutier intervin următoarele forțe: o autospoecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple, o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, un echipaj de prim ajutor SMURD B, două echipaje ale SAJ Constanța. Din primele informații, sunt trei persoane încarcerate, dintre care un copil. Una dintre aceste trei persoane ar fi inconștientă. Misiunea este în dinamică.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a transmis Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

La accidentul de la Cobadin sunt trei victime:un pacient decedat, un pacient conștient cu politraumă majoră, un pacient de 9 ani traumatism membru superior și membru inferior, conștient. Cele două victime conștiente sunt transportate la Spitalul Județean., a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

Sursă foto : ISU Dobrogea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Afloarei ionela 15 Dec, 2020 20:01 Aș vrea și eu mai multe informații ce sa întâmplat la locația cutare din județul Constanța și ciocîrlia Cobadin Sunt sora victimei în care atât pe loc vă rog frumos tot nu am înțeles ce se întâmplat până acum