Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre clienți, Mazăre şi Constantinescu Fostul avocat al ziarului ZIUA a refuzat postul de consul general al României la New York

ro

04 Jun, 2015 00:00 3216 Marime text
Avocatul Cătălin Dancu, din Baroul Bucureşti, nu a dorit să fie consul general al României la New York.
 
Contactat telefonic, Dancu ne-a declarat că a refuzat oferta deoarece a preferat să rămână aproape de familia sa, în România. „Numirea a fost semnată de premier (n.r. Victor Ponta), însă nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României. (...) Familia este mai importantă“, ne-a mai spus avocatul. De-a lungul timpului, Cătălin Dancu i-a apărat pe Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, şi pe Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Mazăre a fost apărat de Marius Mocanu în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa şi de Cătălin Dancu în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, unde a şi fost reţinut, pentru 24 de ore. Aşa cum precizam şi în edițiile trecute, conform luju.ro, „Cătălin Dancu a debutat ca avocat la ziarul ZIUA (n.r. ediţia centrală), unde a apărat jurnalişti de investigație în sute de dosare, casa de avocatură «Cătalin Dancu» fiind cea care a elaborat pentru prima dată contractul colectiv de muncă la nivel național pentru angajații din presă“.

Citeşte şi 

Cătălin Dancu
„Solicităm în mod public Ministerului Justiţiei verificări privind soluţiile adoptate în cazul lui Nicuşor Constantinescu” (document)

 
Cine l-a scăpat pe Radu Mazăre, primarul Constanței, de camera 17
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii