Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins când vindea etnobotanice în zona Doraly

ro

16 Jan, 2014 00:00 1366 Marime text
Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Doraly, a observat un tânăr de 18 ani, din Constanţa, care oferea spre vânzare plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde.

La vederea militarilor, a început să se agite şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.
Asupra lui, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină 53 de plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde. A declarat iniţial că şi-a „achiziţionat marfa” pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de o persoană care a vrut „să prindă promoţia”. A mai adăugat că dorea să vândă plicurile „la promoţie”, cu zece lei bucata. Persoana în cauză a fost predată Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor, împreună cu plicurile pe care le avea asupra sa.
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii