Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principalii suspecţi, trimişi după gratii Reţea de prostituţie cu minore, destructurată la Constanţa

ro

04 Dec, 2014 00:00 2178 Marime text


Ştefana şi Georgian Dinu, ambii din Cernavodă, vor ajunge după gratii după ce magistraţii din cadrul Judecătoriei Medgidia au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi sunt suspectaţi că au administrat o reţea de prostituţie care funcţiona pe raza municipiului Constanţa. Ambii suspecţi sunt din Cernavodă.


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, Serviciul de Investigații Criminale Constanța, și Poliția orașului Cernavodă au documentat și destructurat o rețea de prostituție din care făceau parte persoane de sex feminin, inclusiv minore.

Potrivit anchetatorilor, „în perioada iunie 2014 - noiembrie 2014, Georgian Dinu, din Cernavodă, ar fi obţinut, în mai multe rânduri, direct sau indirect, diverse sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră, care s-ar fi prostituat împreună cu alte persoane de sex feminin, într-un apartament situat în municipiul Constanţa, precum şi în punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de «salon de masaj erotic», situată în municipiul Constanţa.“

De asemenea, din verificările procurorilor a mai reieşit că „salonul de masaj erotic era coordonat de o femeie, Ştefana Dinu, care, în perioada 2013 - 2014, , a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, printre care și minore. În acest scop, persoana în cauză ar fi pus la dispoziţie persoanelor de sex feminin un apartament situat în municipiul Constanţa, precum şi punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de «salon de masaj erotic» cu program non-stop, situat în municipiul Constanța, pentru ca acestea să întreţină acte sexuale“.

Totodată, femeia a cumpărat anunţuri cu tentă erotică la rubrica „Matrimoniale“ din presa locală, prin care atrăgea clienții ce urmau să întrețină acte sexuale cu persoanele de sex feminin contra cost, la ambele locaţii, înlesnindu-le astfel practicarea prostituției.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii