Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele măsuri luate în zona în care a avut loc cumplitul accident rutier de la Lumina. Ce se montează pe una dintre străzi (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

04 May, 2023 15:11 9085 Marime text
După cumplitul accident ce a avut loc ieri după amiază pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, astăzi se iau primele măsuri în zonă, pentru a se evita pe viitor producerea unor evenimente rutiere. 

Mai exact, o echipă de la Drumuri montează pe strada secundară limitatoare de viteză și schimbă indicatoarele rutiere din zonă. 

La locul tragediei a fost adusă și o lumânare pentru cele două perspane decedate.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani.În urma accidentului rutier au decedat o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 54 de ani. 
Alte două persoane au fost ușor rănite.
Conducătorii auto au fost testați cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii