Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Dobromir, atacat de doi indivizi mascaţi Eugen Iliescu - „Totul a fost făcut la comandă!“

ro

27 Nov, 2015 00:00 2568 Marime text
Primarul din Dobromir, Eugen Iliescu, ar fi fost bătut, miercuri seară, în jurul orei 21.40, de doi indivizi ce aveau feţele acoperite. El a alertat Poliţia, care a demarat imediat cercetările, pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea acestui incident.
 
Echipa operativă ajunsă la faţa locului l-a identificat pe reclamant. În zona respectivă s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, pentru a-i acorda lui Eugen Iliescu îngrijiri medicale, constatându-se că aceasta prezenta o leziune la nivelul buzei inferioare, precum şi excoriaţii pe frunte. Primarul a refuzat transportarea la spital, pentru că era conştient şi cooperant, fără a prezenta alte leziuni.
 
„Aseară, aproape de ora 22.00, când am ajuns acasă, am vrut să bag maşina în garaj. Am coborât să deschid uşile, moment în care în faţa maşinii au apărut doi indivizi mascaţi, aveau şi bâte. Am reuşit să fug, dar după 50 de metri m-au prins şi au sărit pe mine. Am ţipat, au sărit vecinii, iar autorii au fugit. Au fost aşteptaţi de o maşină fără numere de înmatriculare. Totul are legătură cu serviciul. De când am venit primar, am aplicat legea. Probabil că unii sunt deranjaţi de treaba asta. Totul a fost făcut la comandă! Indivizii au acţionat profesionist. Ancheta este coordonată de către ofiţerii IPJ Constanţa“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, primarul Iliescu.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, continuând cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii