Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Mangalia acorda pachete cu alimente

ro

03 Nov, 2009 01:57 2181 Marime text
pachete.jpgServiciul Public Creşe, Asistenţă Socială, Cultură, Sport şi Igienă Publică din cadrul Primăriei Mangalia acordă zilele acestea pachetele pentru pensionarii cu venituri mici. Potrivit Hotărârii nr. 148, aprobată de consilierii locali anul trecut, aceste ajutoare constau în alimente în valoare de 210 lei/an pentru pensionarii care au o pensie mai mică de 650 lei /persoana şi 1.300 lei/familie.

Astfel de pachete se vor distribui şi persoanelor cu handicap de gradele I şi II şi celor care au vârsta de peste 60 de ani şi nu realizează venituri. La acest program s-au înscris aproximativ 2.400 de pensionari, 350 persoane cu handicap şi 90 de persoane care au vârsta de peste 60 de ani şi care nu realizează venituri în municipiul Mangalia. Pachetele conţin: făină, zahăr, ulei, mălai, spaghete, pastă de tomate, pui, orez.

Pachetele vor fi oferite pe baza actului de identitate şi a cuponului de pensie din ultima lună, în două spaţii: sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 1 din Mangalia şi Cantina Socială din incinta Grupului Şcolar Industrial „Ion Bănescu". Sâmbătă, 7 noiembrie, aceste pachete vor fi distribuite la domiciliul persoanelor imobilizate la pat, de către angajaţii Primăriei Municipiului Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Nov, 2009 18:03 Ce se mai AUDE domnule primar,TUDOR NADRAG de FIRMA BELGIANA ? Va face locuri de munca pentru locuitorii orasului HARSOVA de CONSTANTA s-au plimbarea dvs. si a vicelui a fost o negociere ,pe teren neutru ,pentru cumpararea inca unui SISTEM DE SUPRAVEGHERE SI PROTECTIE a locuitorilor acestui oras ???