Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul agresor de la Casa Dobrogeană, rămas în libertate Alexandru Lăzărescu, cercetat sub control judiciar (galerie foto)

ro

26 Jul, 2014 00:00 2093 Marime text
Alexandru Lăzărescu, de 28 de ani, din Craiova, s-a predat autorităţilor după ce a văzut că ancheta se apropie de prinderea lui. Tânărul este principalul suspect în cazul conflictului care a avut loc duminică dimineaţă la Casa Dobrogeană din Constanţa.

George Burcea, de 30 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital, duminică dimineaţă, după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr, pe terasa unui local din Satul de Vacanţă. Din fericire pentru el, intervenţia medicilor i-a salvat viaţa, iar joi a fost externat, fiind în afara oricărui pericol. Tânărul a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce, duminică dimineaţă, în urma unor neînţelegeri dintre două grupuri, Alexandru Lăzărescu l-a înjunghiat pe acesta şi o altă persoană şi apoi a fugit. Ancheta deschisă a presupus audierea multor martori şi realizarea unui portret robot. Presupusul agresor a ales să se predea, când a văzut că procurorii încep să avanseze cu ancheta. Astfel, joi seară, el a ajuns în faţa autorităţilor. După mai multe ore de audieri, procurorii au decis continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii