Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Premieră la Constanţa. Podul de la Agigea blocat cu intenţie de şoferul unui microbuz plin de călători. Amenda maximă (galerie foto+video)

ro

02 May, 2017 09:21 30800 Marime text


Un şofer de microbuz care efectua curse regulate de transport de călători pe ruta Constanţa-Topraisar a blocat în această dimineaţă, în jurul orei 6.25 podul rutier de la Agigea după ce a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliţie Rutieră. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au constatat că acesta transporta mai multe persoane în microbuz decât prevede capacitatea autovehiculului. 



De supărare că va fi sancţionat, şoferul a blocat podul de la Agigea. În toată această perioadă, traficul a fost deviat pe sensul opus de mers în prezenţa poliţiştilor rutieri. După aproximativ 40 de minute acesta a fost convins să renunţe la acţiunea de protest şi a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa unde i-a fost întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului. În plus, conducătorul auto, de 40 de ani din localitatea constănţeană Independenţa s-a ales şi cu o amendă de 9000 de lei. 

UPDATE: ora 11.45

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa conducătorul microbuzului care a protestat în această dimineaţă blocând un sens de mers în zona Podului de la Agigea va fi cercetat în stare de libertate pentru blocarea cu intenţie a drumului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii