Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în România. Iubitul unei tinere decedate în accident a fost despăgubit. A fost carnagiu. 3 morţi şi 14 răniţi. Unde a fost tragedia

ro

03 Apr, 2019 00:31 2691 Marime text
Decizie în premieră a judecătorilor din România. Iubitul unei tinere care a murit într-un accident rutier urmează să primească despăgubiri, 10 mii de euro pentru suferinţă. Până acum, în astfel de cazuri, doar rudele apropiate erau despăgubite, potrivit observator tv.

Instanţa a fost impresionată de povestea celor doi. În ziua în care tânăra din Buzău a murit, mergea spre iubitul ei, care voia să o ceară în căsătorie.

Imaginile de la cumplitul accident în care o tânără de 30 ani şi-a pierdut viaţa au stârnit emoţie şi în sala de judecată.

Magistraţii au trecut peste rigorile legii şi au decis că tragedia a schimbat complet şi viaţa iubitului victimei.
 
Tânără se îndrepta spre el, când microbuzul în care se afla a fost lovit de un şofer care a făcut o depăşire periculoasă.

Chiar dacă nu locuiau încă împreună, cei doi iubiţi se întâlneau la fiecare sfârşit de săptîmână.

Tânărul o aștepta ca să o ceară în căsătorie

În weekendul acela bărbatul urma chiar să facă pasul cel mare. Strânsese bani pentru inelul de logodnă la care visa aleasa lui.
 
Cei doi erau împreună de opt luni şi voiau să se căsătorească. Pe Drumul Naţional DN2, considerat şi drumul morţii, din cauza numărului mare de accidente, planurile lor au fost spulberate.
 
Despre accident
 
Tragicul eveniment a avut loc, în dimineaţa zilei de 19 noiembrie 2016, în apropierea localității Șindrilița, în urma coliziunii între un microbuz cu călători și un alt autovehicul.

Potrivit ISU-Ilfov, la fața locului s-au deplasat patru ambulanțe SMURD, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare.

Având în vedere numărul mare de victime a fost activat Planul Roșu pentru situații de urgență.
 
Secretarul de stat în MAI Raed Arafat declara că 14 răniți în accidentul de pe raza comunei Șindrilița au fost internați în mai multe spitale din Capitală, din informațiile sale starea acestora fiind „de cod verde și cod galben".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii