Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prejudiciu cumulat de 9.000 de lei Doi vârstnici din Constanţa, înşelaţi prin metoda „Accidentul“

ro

23 Jul, 2014 00:00 1537 Marime text
Alte două persoane din Constanţa au fost înşelate prin metoda „Accidentul“.
Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi luni de către un bărbat în vârstă de 73 ani, domiciliat pe strada Soveja, cu privire la faptul la data de 20 iulie, ora 11.00, a fost contactat telefonic de către o persoană care s-a recomandat a fi nepotul său şi i-a cerut bani, întrucât a fost implicat într-un accident de circulaţie.
Septuagenarul a achitat o sumă de bani unui curier, care s-a prezentat la locuinţa sa în aproximativ 10 minute de la convorbire.
Tot în cursul zilei de luni, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 70 ani, domiciliat pe strada Pelicanului, cu privire la faptul că la data de 20 iulie, ora 14.00, a fost contactat telefonic de către o persoană care s-a recomandat a fi fiul său şi că ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, fapt pentru care are nevoie de o sumă de bani pentru a plăti operaţia unei victime.
În aproximativ o jumătate de oră, la locuinţa acestuia a venit un tânăr, care i-a spus că a fost trimis de fiul său şi a ridicat suma respectivă.
În ambele cazuri, poliţiştii au demarat cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.
Potrivit unor surse, prejudiciul cumulat în cazul celor două înşelăciuni se ridică la suma de 9.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii