Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Prăpăd pe un drum din Iași! O autocisternă cu propan înmatriculată în Ucraina a distrus doi stâlpi, două mașini și o conductă de gaze (GALERIE FOTO)

ro

24 Nov, 2023 14:47 761 Marime text
foto: ISu IașiCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 28A, localitatea Moțca, județul Iași, conducătorul unei autocisterne cu propan înmatriculată în Ucraina a ieșit de pe carosabil, a acroșat două autoturisme, a rupt doi stâlpi de electricitate, a avariat o conductă de gaze naturale și s-a oprit în curtea unei case.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care este conștient, urmând a fi evaluat medical.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Potrivit ISU Iași, dDispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, despre producerea unui accident rutier în localitatea Boureni, comuna Moțca, unde o autocisternă încărcată cu GPL a părăsit partea carosabilă și a intrat în curtea unei case, a rupt o țeavă de aducțiune cu gaz metan a consumatorului casnic.

„Pentru gestionarea situației de urgență au fost direcționate de urgență, forțe și mijloace de intervenție la locul solicitării, două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și echipajul de stingere din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Moțca. Pentru acordarea primului ajutor calificat, la nevoie, de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași au fost trimise la fața locului, două ambulanțe. 
Echipajele de intervenție au balizat zona, au instituit zona de siguranță și protecție, au oprit gazul la conducta de aducțiune a consumatorului casnic. De asemenea, a fost oprită energia electrică în zona evenimentului, iar echipajele medicale au evaluat conducătorul autocisternei. Nu sunt înregistrate victime. Acțiunea este în dinamică“ - au mai precizat reprezentanții ISU Iași.

UPDATE. 

Conducătorul autocisternei, cetățean ucrainean este transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Pascani.

Citește și: 

Știri ConstanțaAccident rutier în Medgidia. Pompierii au intervenit la fața locului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii