Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prăpăd făcut de o șoferiță beată și drogată în Slatina. Cel puțin șase mașini, avariate

ro

24 Aug, 2023 14:01 1047 Marime text
Sursă foto: IPJ Olt
  • La data de 23 august 2023, în jurul orei 22:10, polițiștii Biroului Rutier Slatina, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Unirii din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.
 
La data de 23 august 2023, în jurul orei 22:10, polițiștii Biroului Rutier Slatina, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Unirii din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
 
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o tânără de 26 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeași localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a avariat 6 autoturisme parcate.
 
În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.
 
Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a trei substanțe psihoactive, respectiv T1C MDMA, T2C MTD și T3C KET.
 
Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism.
 
Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Caz șocant în Hârlău! Un bărbat ar fi mușcat o persoană de lobul urechii și i l-ar fi smuls
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii