Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii tulceni au depistat doi bărbați la volan, fără a deține permis de conducere

ro

15 Feb, 2022 14:01 1092 Marime text


Polițiștii tulceni au depistat luni, 14 februarie, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din orașul Babadag, județul Tulcea în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii din aceeași localitate, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehivule pe drumurile publice anunță marți, 15 februarie, IPJ Tulcea.

De asemenea, în cursul zilei de 14 februarie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DE87, în dreptul km 94+350m.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii aflați la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DE87, ar fi părăsit partea carosabilă.

Potrivit sursei citate, în urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu a fost victima niciunei vătămări corporale, în urma producerii evenimentului rutier.
 
În toate cauzele polițiștii au întocmit dosar penal, iar personele în cauză beneficiază de prezumția de nevinovație pe toată durata cercetărilor. 

foto: ISU Bistrița Năsăud
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii