Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, pe urmele hoților de energie electrică

ro

28 Jul, 2014 00:00 1891 Marime text
Poliţiştii din Constanța, în colaborare cu lucrătorii din cadrul Enel Distribuţie Dobrogea SA, au organizat vineri, 25 iulie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de energie electrică.
Astfel, poliţiştii au depistat pe Ş. Iancu, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Constanţa, care, în calitatea de administrator al unei societăţi comerciale, a branşat ilegal la reţeaua electrică imobilul administrat din localitatea Techirghiol şi a sustras aproximativ 10.000 kW.
De asemenea, poliţiştii din Rasova au depistat-o pe M. Mariana, de 32 de ani, care sustrăgea energie electrică printr-o instalaţie directă branşată la reţeaua de energie electrică, fără ca aceasta să fie contorizată.
Totodată, poliţiştii din Ovidiu au identificat un imobil situat în localitate, racordat ilegal la reţeaua de energie electrică.
Şi poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, executarea şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării la reţeaua electrică, pe M. Rareş, de 35 de ani, care a fost depistat în timp ce sustrăgea energie electrică.
Tuturor persoanelor menţionate li s-au întocmit dosare penale, fiind cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. Prejudiciul cauzat va fi stabilit de către lucrătorii SC Enel Distribuţie Dobrogea SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii