Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii locali din Constanța au prins trei persoane care forțau ușa unui magazin alimentar din zona Abator

ro

05 Mar, 2021 10:14 1597 Marime text
  • Polițiștii locali au intervenit în două cazuri antisociale din Constanța
  • Aseară, trei persoane încercau să intre în spatele unui magazin alimentar, forțând o ușă
  • În această dimineață, au prins un bărbat urmărit pentru furt calificat

 

În data de 4 martie, în jurul orei 19:50, pe durata desfășurării activităților de patrulare în zona Abator, pe strada Albăstrelelor, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au observat trei persoane care forțau ușa de acces către o anexă aflată în spatele magazinului Profi, folosind diferite unelte.
 

Polițiștii i-au somat pe cei 3, moment în care aceștia au fugit în direcția Parcului Far. S-a procedat la urmărirea acestora, după aproximativ 300 m, două dintre cele trei persoane au fost prinse.
 

Cele două persoane au fost predate pe bază de proces verbal Secției 5 Poliție, împreună cu documentația întocmită, pentru continuarea cercetărilor.
 

Totodată, în această dimineață, în jurul orelor 07:00, un echipaj de polițiști locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, care se afla în serviciul de patrulare a identificat în mijlocul de transport în comun ce deservește linia 43 un bărbat dat în urmărire de Poliția municipiului Constanța, fiind suspect într-un dosar de furt calificat. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Constanța.
 

„Recomandăm tuturor celor care identifică astfel de fapte să sesizeze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numărul de telefon: 0241.484.205”, transmit oficialii din Primărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii