Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:33 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de la Rutiera Constanţa au dat peste 3.500 de amenzi

ro

23 Jul, 2013 00:00 574 Marime text
În perioada 8 - 21 iulie, poliţiştii rutieri au desfăşurat zilnic acţiuni de prevenire şi de impunere a legii pentru reducerea evenimentelor care se produc din cauza vitezei.

Astfel, acţiunile s-au concretizat în 3.574 de sancţiuni aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză şi 44 de permise de conducere reţinute pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 km/h.
Scopul acţiunii l-a reprezentat reducerea numărului accidentelor grave de circulaţie şi a consecinţelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto. De la începutul anului şi până în prezent, pe raza judeţului Constanţa, echipele de cercetare la faţa locului au participat la un număr de 109 accidente, soldate cu 16 persoane decedate, 16 persoane rănite grav şi 134 de răniţi uşor, având ca principală cauză nerespectarea regimului legal de viteză.
Pentru a preveni producerea evenimentelor rutiere grave de circulaţie, poliţia rutieră continuă acţiunile pe toate drumurile din judeţul Constanţa şi în municipii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii