Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni au deschis trei dosare penale

ro

07 Nov, 2016 10:16 1845 Marime text
În urma activătăților desfășurate de polițiștii constănțeni au fost întocmite dosare penale pentru doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice și pentru un bărbat care a condus fără a deține un permis de conducere, se informează într-un comunicat de presă trimis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
Pe 6 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia l-au depistat pe M.D., în vârstă de 36 de ani, din localitatea Moșneni  – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Costache Olareanu din localitatea Dulcești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În aceeași zi, organele de poliție din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Nicolae Bălcescu, l-au depistat pe C.I., în vârstă de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Carol I din localitatea Nicolae Bălcescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Membrii poliției orașului Eforie l-au depistat pe S.A.-P., în vârstă de 26 de ani, din localitatea Eforie Nord, care a condus un autoturism, pe strada 23 August din Eforie Nord în data de 6 noiembrie, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Celor trei persoane le-au fost întocmite dosare penale.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii