Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:57 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti la datorie

ro

19 Apr, 2013 00:00 664 Marime text
Poliţiştii Formaţiunii Ordine Publică, Compartiment Sisteme de Securitate din cadrul Secţiei 4 au organizat şi executat o acţiune pe linia verificării modului în care unităţile de alimentare cu combustibil de pe raza de competenţă respectă prevederile Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor,  bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
Au fost astfel verificate trei obiective, fiind simulate trei alarmări, verificaţi şase agenţi de pază, doi dintre aceştia fiind avertizaţi.
O societate comercială a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 2500 lei.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 2, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, vizate fiind zonele pieţelor Tomis III, Cireşica, Brotăcei şi Oborul de  legume şi fructe.
Au fost legitimate 13 persoane, dintre care două sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 400 lei.

Poliţiştii Secţiei 3 au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ  neautorizat.
Cu această ocazie, au acţionat în zonele pieţelor Griviţei şi Tomis II, legitimând opt persoane şi sancţionând contravenţional cinci dintre acestea, cu amenzi în valoare totală de 3200 lei. Totodată, au fost confiscate 6200 ţigarete în valoare de 310 lei.

Poliţiştii Secţiei 5 au acţionat pentru prevenirea faptelor cu violenţă în mediul stradal şi preuniversitar.
Vizate au fost opt zone, respectiv 11 instituţii de învăţământ şi şase localuri de alimentaţie publică.
Cu această ocazie au fost legitimate 14 persoane, doi barmani au fost avertizaţi, iar 7 sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 450 lei.

Ieri, la nivelul Poliţiei Municipiului Constanţa s-a desfăşurat o acţiune în sistem integrat, având ca scop asigurarea unui climat de siguranţă publică la nivelul municipiului.
Acţiunea a vizat combaterea infracţiunilor cu violenţă, a comerţului stradal ilicit, cerşetoriei, depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale, a celor care se sustrag executării mandatelor privative de libertate şi a oricăror alte fapte de natură să aducă atingere liniştii şi ordinii publice.

Ti-a placut articolul?

Comentarii