Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:13 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti înjosiţi, pălmuiţi şi „dezbrăcaţi” de uniforme Scandal monstru cu bâte, săbii şi cuţite pe o stradă din Murfatlar

ro

29 Aug, 2013 00:00 984 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpatul  N.C, cercetat sub aspectul a două infracţiuni de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, trei infracţiuni de distrugere şi o infracţiune de lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 26 august, în jurul orei 01.10, a ameninţat şi a lovit cu palma peste faţă partea vătămată B.Ş, organ de poliţie în cadrul oraşului Murfatlar, şi a rupt uniforma de poliţist a părţii vătămate T.C.M, din cadrul Serviciului Poliţiei Locale, în timp ce aceştia se aflau în exerciţiul atribuţiilor de serviciu. Totodată, cu aceeaşi împrejurare, acesta a adus distrugeri autoturismului de serviciu al organelor de poliţie inscripţionat cu însemnele Poliţiei Locale Murfatlar, a adus distrugeri gardului şi căruţei părţii vătămate S.B, a provocat distrugeri la casa părţii vătămate N.M şi a lovit cu un par în zona capului pe partea vătămată S.B, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale. Prin aceste manifestări s-a adus atingere bunelor moravuri, provocând scandal public şi tulburare a liniştii publice în localitatea Murfatlar.

Totodată, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penală şi reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpatele N.N şi N.C, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, reţinându-se ca stare de fapt că, la data de 26.08.2013, împreună cu inculpatul N.C, au adus distrugeri la casa părţii vătămate N.M şi s-au dedat la manifestări prin care s-a adus atingere bunelor moravuri, provocând scandal public şi cauzând prin conduita lor o stare de panică şi insecuritate în rândul comunităţii.

De asemenea, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penală şi reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpaţii N.V.C, M.G, D.S.V, C.M.A şi C.C.L, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, reţinându-se că, în noaptea de 26 august, au folosit bâte, săbii şi cuţite, provocând scandal public şi tulburând liniştea publică din localitatea Murfatlar.
În cauză a fost sesizată Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul N.C. pentru o perioadă de 29 de zile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii