Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist din Neptun, cercetat de IGPR

ro

20 Feb, 2010 03:18 3322 Marime text
cap_7.jpgO echipă de la IGPR a ajuns, ieri, la Poliţia Neptun, unde efectuează o anchetă în baza unei sesizări cu privire la o eventuală implicare a unui poliţist, în agresarea unei tinere de 13 ani. Din declaraţiile poliţiştilor de la IPJ Constanţa, verificările IGPR-ului vin în urma unei reclamaţii a unui cetăţean german, care a aflat despre necazurile familiei fetei respective, ai cărei membri locuiesc într-un oficiu dezafectat din pădurea Jupiter.

Emilia Burlacu şi-a susţinut declaraţiile date în prezenţa mamei, afirmând că ar fi fost agresată de poliţist, dar că nu ar fi depus nicio plângere în termenul de 60 de zile. Concluziile anchetei vor fi făcute publice în următoarele zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maximus66 22 Feb, 2010 21:43 Şi uite aşa s-a găsit "acarul păun". Domnule cetăţean german (posibil fugit din RO când nouă ne era greu cu regimul NC)de ce nu îi iei acasa la tine şi faci pe lupul moralist? Chiar aşa dacă ai 7-8 copii statul trebuie să-i ajute necondiţionat. Mai sunt în RO familii cu mulţi copii dar parinţii lor merg la muncă şi nu-i trimite la cerşit.Te-ar interesa cumva să şti ca "tânăra de 13 ani" este o hoaţă. Fă săpături dacă vrei mai multe amănunte şi date corecte.