Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist aflat pe motocicletă, rănit într-un accident în București. Agentul era în timpul serviciului

ro

06 Jun, 2022 15:39 1116 Marime text
Accident rutier în București. Foto cu rol ilustrativ: IPJ IașiUn poliţist de la Brigada Rutieră aflat pe motocicletă a fost rănit într-un accident rutier în zona intersecţiei Calea Călăraşi - strada Agricultori din București. 

Potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere, în jurul orei 14,10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona intersecţiei Calea Călăraşi - strada Agricultori.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul care circula pe strada Agricultori a intrat în coliziune cu un motociclist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în timpul serviciului. 

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea poliţistului, care a fost transportat la spital. Ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier. Până la finalizarea cercetărilor, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor rutieri, iar tramvaiele sunt oprite pe ambele sensuri de deplasare“ - mai transmite sursa citată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii