Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politia se pregateste de sezonul estival

ro

21 May, 2002 00:00 1308 Marime text

Razii si controale in Constanta

Lucratorii Politiei au aplicat, ieri, amenzi de peste 80 de milioane de lei * Politistii de la Sectia II cerceteaza in stare de libertate trei hoti de metale neferoase * Politia Rutiera a retinut 10 permise de conducere, din care sase pentru consum de alcool

Lucratorii Politiei Municipiului Constanta si ai Inspectoratului Judetean de Politie au executat, in ultimele 24 de ore, mai multe razii si controale in Constanta si in mai multe orase si comune din judet. In urma acestor razii s-au aplicat peste 350 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 80 de milioane de lei.

Politistii constanteni se pregatesc de sezonul estival si vor executa astfel de actiuni aproape in fiecare zi. Raziile si controalele au menirea de a preveni si combate infractiunile in judetul Constanta. Politistii de la Sectia II l-au surprins in zona Tomis III pe George Stepa, in varsta de 29 de ani, care efectua un transport cu autoturismul propriu, Dacia cu numarul de inmatriculare CT-21-GEO. In urma cercetarilor s-a constatat ca Stepa a furat metale neferoase in valoare de 25 de milioane de lei de la SC Alirom Ind SRL Navodari, impreuna cu Marian Ursu, in varsta de 25 de ani, si Daniel Sermasag, de 23 de ani, toti trei din comuna Lumina. Lucratorii Sectiei II au intocmit pentru cei trei infractori dosare de cercetare penala. Tinerii hoti de materiale neferoase vor fi cercetati in continuare in stare de libertate. Politistii de la Rutiera au aplicat amenzi in valoare de peste 65 de milioane de lei si au retinut 10 permise de conducere, dintre care sase pentru alcool. De asemenea, politistii de la Municipiu au identificat in trafic pe Antonel Vlahbei, in varsta de 22 de ani, care conducea autoturismul Dacia CT-05-AHB, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Tanarului i-a fost suspendat permisul de conducere si a primit sanctiune contraventionala. Politistii constanteni au executat si actiuni pe linie de comert, ordine publica si au acordat amenzi in valoare de peste 15 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii