Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:45 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română, anunț important! Este vizat IPJ Constanța. Ce funcție de conducere este scoasă la concurs

ro

07 Jul, 2022 00:00 1711 Marime text
  
  • Comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, unul dintre cei doi adjuncți al inspectorului șef, a fost pus la dispoziție, ca urmare a unei decizii a Inspectoratului General al Poliției Române.
  • Inspectoratul General al Poliţiei Române mai organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
  • Comisarii șefi care au vrut să facă parte din echipa managerială a IPJ Constanța nu au obținut nota minimă de promovare a probei de concurs.
 
Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
 
Dosarele de recrutare vor fi depuse până la data de 12 iulie 2022, ora 16.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare).
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022, după următorul grafic:
 
instructajul candidaților: ora 14.00;
desfășurarea interviului pe subiecte profesionale: ora 14.15;
afișarea grilei de apreciere: la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
afișarea rezultatelor: după ora 16.00 (în raport de numărul candidaților);
perioada limită de depunere a eventualelor contestații (în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 10.08.2022);
soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 11.08-12.08.2022;
afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 11.08-12.08.2022, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.
 
Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.
 
Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.
 
Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale.
 
În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
În situația în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare.
 
Comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, pus la dispoziție
 
Amintim că la finele lunii iunie 2022, comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, adjunct al inspectorului șef, a fost pus la dispoziție, ca urmare a unei decizii a Inspectoratului General al Poliției Române.
 
De altfel, Inspectoratul General al Poliţiei Române mai organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Comisarii șefi care au vrut să facă parte din echipa managerială a IPJ Constanța nu au obținut nota minimă de promovare a probei de concurs.
 
Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii candidați:
 
comisar şef de poliţie Ovidiu Zamfir, șef Biroul Control Intern din IPJ Constanța.
 
comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța
 
comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia.
 
Doar că la concurs au participat efectiv doar doi candidați, care nu au obținut nota minimă de promovare a probei de concurs, care era nota 7,00.
 
Unul dintre candidați a luat nota 4,21, iar celălalt 5,63.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Comisarii șefi care au vrut să facă parte din echipa managerială a IPJ Constanța nu au obținut nota minimă de promovare a probei de concurs
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii