Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crima din portbagaj Poliţia încearcă să descifreze misterul morţii lui Haj Saleh

ro

15 Apr, 2015 00:00 2456 Marime text
Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre Moustafa Haj Saleh, care a fost dat dispărut la finele anului 2014 şi găsit miercurea trecută, decedat, în portbagajul unui autoturism.
 
În cazul anchetei morţii sirianului Moustafa Salej, găsit decedat în portbagajul unei mașini, în Cartierul Pantelimon din Bucureşti. Soţia victimei le-a declarat anchetatorilor că ultima oară l-a văzut în viaţă pe bărbat în data de 14 decembrie a anului trecut, dar a anunţat dispariţia lui abia în luna ianuarie, deoarece a crezut că este la amanta din Constanţa. Ea a precizat că se află în plin proces de divorţ cu Moustafa Saleh Haj și că la ultima discuție avută i s-a părut extrem de stresat.
 
Zeci de audieri au avut loc, zilele trecute, la Poliţia Capitalei, însă anchetatorii au o mare problemă: nu pot stabili cine a vorbit ultima oară la telefon cu Moustafa Saleh Haj, din cauză că Legea „Big Brother” nu a fost adoptată. „Anchetatorii au nevoie de date, ca de pildă cine este persoana care l-a căutat ultima oară la telefon, sau pe cine a căutat el ultima oară”, a explicat criminologul Dan Antonescu.
 
Surse apropiate anchetatorilor au declarat că telefonul mobil al sirianului nu a fost găsit și este foarte probabil ca autorul sau autorii să îl fi ascuns.
 
Citeşte şi SIRIANUL MOUSTAFA HAJ SALEH, EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii