Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia în acţiune

ro

17 Apr, 2013 00:00 1106 Marime text
Ieri, la nivelul judeţului Constanţa, poliţiştii au organizat şi executat mai multe acţiuni ce au vizat prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furt, comerţ ilicit şi asigurarea unui climat de siguranţă în zona unităţilor de învăţământ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de componente auto, a celor din reţelele de energie electrică, reţele de irigaţii şi de telefonie fixă, pe raza de competenţă, acţionând în zonele Tomis III, Cireşica, cartier Palazu Mare şi complex Boreal.
Cu această ocazie au fost legitimate 12 persoane, dintre care 3 sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.200 de lei.
Poliţiştii Secţiei 3, în colaborare cu lucrători din cadrul IJJ Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii comerţului stradal neautorizat, ocazie cu care au acţionat în zonele Gară CFR, Capitol, piaţa Griviţei şi ICIL.
Cu această ocazie, au fost legitimate 10 persoane, 3 dintre acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.300 de lei.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică - Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare din cadrul Secţiei 5 au organizat şi efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar.
În cadrul acţiunii au fost verificate 8 unităţi de învăţământ, dintre care 3 şcoli gimnaziale şi 5 licee, au fost legitimate 12 persoane, verificaţi 2 agenţi de pază din cadrul unităţilor de învăţământ, fiind aplicată şi o sancţiune contravenţională.
Poliţiştii constănţeni vor continua să organizeze şi să execute astfel de acţiuni, acestea având un caracter pro-activ în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă în rândul cetăţenilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii