Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Poliția din Cobadin trebuia să ia măsuri“ Mărturiile victimelor implicate în celălalt accident rutier în care e implicat șoferul de 16 ani de la Cobadin (VIDEO)

ro

05 Aug, 2022 10:59 12201 Marime text

Un tragic evenniment s-a produs la Cobadin. Este vorba despre un accident mortal, în care două fete de 13 și 16 ani au murit. 

 Șoferul implicat în accidentul mortal de la Cobadin nu este la primul eveniment rutier. Acesta a mai produs un accident rutier pe 24.04.2022 în Viișoara. 


Vă prezentăm imagini suprinse de camera de supraveghere cu acest alt impact produs de șoferul mai sus menționat. 

 

Victimele implicate în accidentul de la Viișoara, în care este implicat șoferul de 16 ani, vorbesc despre accidentul mortal de la Cobadin.  

 Am o părere foarte proastă despre ce s-a întâmplat. Poliția din Cobadin trebuia să ia măsuri pentru că sunt foarte mulți șoferi care conduc mașini și nu carnete, motociclete nici nu mai mă gândesc. , spune una din victime. 


Mărturiile celor două victime implicate în accidentul de la Viișoara 

Eu, m-a salvat Dumenezeu, eu am mai avut un accident. Când m-am întors împreună cu soția de unde fusesem, m-am asigurat. Am văzut că era o altă motocicletă și o mașină pe dreapta.

El a venit cu viteză din față și m-a izbit pe mine. Atunci mi s-a rupt un picior, mâna dreaptă, soția a avut și ea mâna în gips (era și ea pe triciclu, în spate). Am auzit că a produs o tragedie azi noapte. Părerea mea e că e de vină Poliția. Poliția trebuia să ia măsuri atuncea, înaintea mea mai avusese un accident. , spune bărbatul, victimă a evenimentului rutier de la Viișoara. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii