Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Capitalei, în alertă! O fetiță de 5 ani a căzut de la etajul 5

ro

16 Dec, 2023 15:48 843 Marime text

În data de 16 decembrie 2023, Secția 12 Poliție a Capitalei a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la un eveniment: o fetiță în vârstă de 5 ani ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3 al Bucureștiului.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare, transmite Poliția Capitalei. 


Oficial de la Poliție 

„La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, tranasmite Poliția Capitalei.


Citește și:

Satu MarePoliția în alertă! Patru minori ucraineni au dispărut dintr-un imobil unde se aflau în plasament
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii