Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Roşu de Intervenţie activat Un autocar care transporta mame şi copii ucraineni s-a răsturnat pe E 85

ro

27 Aug, 2022 08:35 1483 Marime text

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, sâmbătă dimineaţa, după ce un autocar cu ucraineni s-a răsturnat pe E 85, la intrare în comuna Garoafa, potrivit prefectului judeţului Vrancea, Nicuşor Halici.
 

"Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în această dimineaţă, după ce un autocar s-a răsturnat pe E 85, la intrare în comuna Garoafa. 23 de persoane au fost conduse la spital pentru evaluare medicală, dar nimeni nu este în stare gravă.

O persoană a suferit o dislocare de umăr şi a fost internată, iar o altă persoană ar avea un politraumatism la coloană, dar medicii evaluează încă persoanele care au ajuns la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani. Restul pasagerilor din autocar au fost conduşi la Centrul de Primire a Refugiaţilor şi mai apoi în Centrul de Cazare Refugiaţi. În jurul prânzului vor fi trimişi în Ucraina, urmând să le asigurăm transportul până la graniţă", a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Nicuşor Halici.


Accidentul s-a petrecut în jurul orei 02,45, în autocarul care venea din Turcia şi se îndrepta spre Ucraina aflându-se mame şi copii ucraineni.
 

"Şoferul autocarului cu persoane din Ucraina, care veneau din Turcia şi se îndreptau spre Ucraina, la intrare în Garoafa, la circa 300 de metri pe partea dreaptă, pe sensul de mers dinspre Focşani către Bacău, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ. În autocar se aflau mame şi copii. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, la faţa locului intervenind circa 13 ambulanţe", a precizat, pentru AGERPRES, primarul comunei Garoafa, Laurenţiu Diaconu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii