Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Pietoni spulberați de o autoutilitară în județul Suceava! Un bărbat a decedat pe loc (GALERIE FOTO)

ro

22 Aug, 2023 13:54 930 Marime text
Sursa foto: IPJ SuceavaUn grav accident rutier a avut loc în această după amiază în orașul Vicovu de Jos județul Suceava. 

Potrivit ISU Suceava doi pietoni au fost acroșați de o autoutilitară pe raza orașului Vicovu de Sus.

La fața locului intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

„În urma evenimentului un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost declarat decedat, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viața..Unui alt bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, constient, i se acordă primul ajutor de către echipajele medicale și paramedicale“ - au precizat reprezentanții ISU Suceava.

UPDATE: 

Bărbatul în vârstă de aproximativ 70 de ani este transportat la spital de către echipajul SMURD.

De asemenea, o pasageră din autoutilitară în vârstă de 26 de ani este transportată la spital de către echipajul SAJ. 

UPDATE: Oficial

La data de 22.08.2023, în jurul orei 13:15, un barbat in vârstă de 58 de ani, din comuna Brodina, județul Suceava, a condus autoutilitara pe strada Calea Bucovinei, pe raza oraşului Vicovu de Sus, pe direcția de deplasare Vicovu de Sus - Straja, a efectuat manevra de depășire a unui biciclist, a pierdut controlul autoutilitarei, pătrunzând pe constrasens, părăsind partea carosabilă și a lovit un cap de podeț, după care a lovit două persoane ce se aflau pe podeț. 

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani și rănirea unui alt bărbat în vârstă de 70 de ani, ambii din localitate. 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ urmand a fi transportat la Spitalul Municipal Rădauți pentru recoltarea probelor biologice de sânge. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Citește și: 

Prima reacție a părinților tânărului implicat în tragedia de la 2 Mai – „Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii