Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pieton accidentat mortal pe autostradă. Poliţiştii îl caută pe autorul accidentului, care şi-a continuat drumul

ro

29 Jan, 2023 11:25 1525 Marime text

Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de duminică, 29 Ianuarie 2023, ora 02:40, pe autostrada A1 în zona localității Remetea Mare.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe autostrada A1, sens de mers Timișoara-Lugoj, în dreptul localității Remetea Mare din județul Timiș, soldat cu decesul unui pieton.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, dinspre Timișoara înspre Lugoj, a fost surprins și accidentat de un autotren, care și-a continuat deplasarea după impact., scrie infotraficromania.ro.

Din nefericire, pietonul, în vârstă de 38 de ani, a decedat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier și luării măsurilor legale care se impun.

foto: infotraficromania.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii