Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere de majorat cu final neașteptat în județul Iași! Un tânăr a fost înjunghiat mortal

ro

18 Sep, 2023 10:46 871 Marime text
Tragedie în județul Iași! Un tânăr a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat! Principalul suspect, un tânăr de 22 de amni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit procurorilor, prin referatul din data de 17.09.2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile a inculpatului S.A.P., (în vârstă de 22 de ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,omor”, prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod penal.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Curea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat.
În fapt, s-a reţinut din primele declaraţii de martori administrate în cauză că inculpatul S.A.P. l-a înjunghiat în zona toracelui pe tânărul B. I. S. (în vârstă de 20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei.
Inculpatul a fost audiat la data de 17.09.2023, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 12:05“ - au mai precizat procurorii.

În cauză continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care alţi doi tineri (ambii în vârstă de 19 ani) au fost agresaţi în aceleaşi împrejurări, prezentând plăgi înjunghiate, unul fiind internat la Spitalul Sf. Spiridon Iaşi, în stare stabilă, iar celălalt a primit îngrijiri medicale, având leziuni superficiale.
 

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au mai precizat procurorii.

 Citește și: 

Crimă în Constanța! Principalul suspect, menținut în arest
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii