Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 450 de kilograme de peşte confiscate de poliţiştii de frontieră

ro

19 Oct, 2013 00:00 859 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând trei cetăţeni români care transportau, cu două autoutilitare, cantitatea de 452 de kilograme de peşte fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră tulceni au oprit pentru control, în zona de competenţă, două autoutilitare înmatriculate în România, conduse de cetăţeni români, care transportau cantităţi de peşte fără a deţine documente justificative.
Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 12.45, în zona de competenţă a SPF Isaccea, unde a fost oprită o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, condusă de A.C.A., domiciliat în municipiul Iaşi, în care se aflau 140 de kilograme de peşte în stare congelată.
Al doilea caz a fost constatat de către lucrătorii SPF Tulcea, care au oprit o autoutilitară marca Dacia, în care se aflau I.C. şi L.G., domiciliaţi în judeţul Brăila, care transportau cantitatea de 312 kilograme de peşte în stare proaspătă.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la 966,5 lei, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar bărbaţii în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „transport al peştelui fără documente legale”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii