Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 de persoane dispărute, depistate de polițiști în ultima săptămână

ro

28 Jan, 2023 09:57 1197 Marime text
Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMBDirecţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Române, astfel, în perioada  21 – 27 ianuarie a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situația a 37 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 27 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 5 aveau mandate de arestare preventivă.
 

„Totodată, au fost depistate 2 persoane care aveau emise mandate europene de arestare, iar față de 3 persoane au fost dispuse sentințe penale de internare în unități medicale de specialitate.
 
De asemenea, în perioadă menționată, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 235 de persoane dispărute, 155 fiind minori“ - au precizat reprezentanții Poliției Române.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii