Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de persoane vaccinate fictiv anti-Covid 19 în județul Dolj. Polițiștii și procurorii au deschis dosar penal (VIDEO)

ro

19 Jan, 2022 10:35 1041 Marime text
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, efectuează în această dimineață,36 de percheziții domiciliare, în județul Dolj, la persoane bănuite de înșelăciune și fals informatic.
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Române din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie-octombrie 2021, aproximativ 100 de persoane, din mai multe localități din județul Dolj, prin intermediari, ar fi fost înregistrate, în mod nereal, în Registrul Național de Vaccinări, fără ca acestea să fi fost vaccinate.
 
La acţiune participă și poliţişti ai Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dolj, ai Poliției Municipiului Craiova, Poliției Municipiului Calafat, precum şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
 Sursa foto+video: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii