Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de kilograme de peşte, confiscate

ro

24 May, 2013 00:00 999 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând două persoane care transportau cu un autoturism cantitatea de 116 kilograme de peşte din specia somn, fără documente justificative.

În data de 22 mai, în jurul orei 11.50, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Tulcea au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Renault Laguna, în care se aflau două persoane.
În autoturism, pe bancheta din spate şi în portbagaj, a fost găsită cantitatea de 176 de kilograme de peşte din speciile scrumbie şi somn.
Cele două persoane, Z.S.L., de 35 de ani, şi Z.M., de 18 ani, domiciliate în municipiul Tulcea, au prezentat documente justificative doar pentru cantitatea de 60 kilograme de peşte din specia scrumbie.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 116 kilograme din specia somn, evaluată la 580 de lei, pe care au predat-o spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere şi transport al peştelui fără documente legale”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii