Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe drumurile din județul Constanța! Șoferi băuți și fără permis în Cumpăna și Cobadin

ro

20 Oct, 2021 21:25 1766 Marime text
  • Șoferi băuți sau fără carnet, depistați la volan în județul Constanța.
  • S-au ales cu dosar penal.
Un bărbat, de 41 de ani, a condus un autoturism pe strada Rândunelelor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Un alt bărbat, de 37 de ani,  a condus un autoturism pe strada Alexandru cel Bun din comuna Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 
Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat o femeie, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Dorului din localitatea General Scărișoreanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule

Mai multe informații în comunicatul oficial al IPJ Constanța

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Rândunelelor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Alexandru cel Bun din comuna Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat o femeie, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Dorului din localitatea General Scărișoreanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii