Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:39 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe drumurile din județul Constanța. Șoferi băuți și fără permis, depistați de polițiști

ro

30 May, 2022 21:19 1301 Marime text
Șofer, imagine cu rol ilustrativ, Sursa: Pexels
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
 
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
Persoana în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe DC 25, în localitatea Plopeni, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și având anulat dreptul de a conduce.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Almalăului din localitatea Ostrov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 6.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 223, în localitatea Seimenii Mici, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 8.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
 
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Aviatorilor din localitatea Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din localitatea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii