Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic! Șoferi beți sau fără permis depistați de polițiști în județul Constanța

ro

22 Aug, 2022 14:18 1299 Marime text
Razie. Foto: IPj ConstanțaDoi conducători auto sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați de polițiștii rutieri în municipiul Constanța și în localitatea Valea Dacilor. Un alt șofer fără permis a fost depistat în trafic. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii, din localitatea Valea Dacilor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 august a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 74 de ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în orașul Năvodari, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
 
Conform IPJ Constanța, la data de 22 august a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, cetățean american, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii