Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța! Mai mulți șoferi beți sau fără permis depistați la volan. Ce măsuri au luat polițiștii

ro

03 Oct, 2022 14:47 1643 Marime text
Razie. Foto: IPJ ConstanțaMai mulți șoferi au fost sancționați de polițiștii IPJ Constanța după ce s-au urcat la volan fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără a deține permis de conducere. 

Potrivit IPJ Constanța,la data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
În noaptea de 1/2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.500 de lei, dintre care 15 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 
La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei, dintre care 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 5 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.500 de lei, dintre care 12 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 5 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, toate la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
 
La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 1.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din comuna Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Avram Iancu din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, acesta le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii