Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau drogați, depistați la volan

ro

23 Apr, 2023 12:04 1002 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic în județul Constanța conducând fie sub influența băuturilor alcoolice fie sub influența drogurilor. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Negru Vodă din comuna Chirnogeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Măceșului din satul Pietreni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii