Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:15 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de braconaj cinegetic

ro

20 Feb, 2017 17:44 1083 Marime text
Poliţiştii din Prahova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 14 arme de vânătoare și un revolver, 436 de cartușe, cinci stații de emisie recepție, peste 300 de kg de carne și preparate din carne de vânat, în urma a șapte percheziții efectuate, astăzi, la  persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
         
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat, astăzi, șapte percheziţii, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Dintre acestea, 5 au fost la locuințe din comuna Măneciu, una la o locuință din comuna Blejoi și una la sediul unei societăți comerciale din comuna Izvoarele.
 
Din cercetări a reieșit că, începând cu luna decembrie a anului trecut, persoanele în cauză, deţinători autorizaţi de arme de vânătoare, ar fi efectuat mai multe acte de braconaj cinegetic pe fonduri de vânătoare din Prahova.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 14 arme de vânătoare și un revolver, precum și 436 de cartușe, 5 stații de emisie recepție și o zgardă GPS pentru câine de vânătoare. De asemenea, au fost ridicate peste 300 de kg. de carne și preparate din carne de vânat, 20 de trofee de cervide, 30 de trofee de mistreț (maxilare și colți) și 6 blănuri de animale sălbatice.
 
Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare, cei vizați fiind audiați la sediul poliţiei.
 
La activități au participat și jandarmi.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Sursa foto: bzi.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii