Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la o persoană bănuită de înșelăciune prin vrăjitorie. Suspecta, reținută pentru 24 de ore

ro

09 Jun, 2022 08:12 951 Marime text
Perchezitii. Foto cu rol ilustrativ; ZIUA de ConstanțaO femeie suspectată de înşelăciune prin vrăjitorie a fost reţinută pentru 24 de ore. Aceasta va fi prezentată magistraţilor, cu propunere legală.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, la locuinţa unei persoane, situată în Sectorul 1, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin vrăjitorie. 

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în perioada mai - iunie 2022, femeia ar fi practicat vrăjitoria pentru a obţine bani de la mai multe persoane.

La perchezițiile efectuate la locuința suspectei, oamenii legii au descoperit şi ridicat mai multe probe şi mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum şi mai multe bijuterii.

Suspecta a fost reţinută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor, cu propunere legală. 

„Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate de Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de înşelăciune“ - au mai precizat reprezentanții DGPMB. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii